• Wifi accespoint

 • Accespoint

  Wat is Accespoint

  Een access point is een draadloos toegangspunt in een wifi netwerk. We installeren wifi netwerken in Sittard Geleen en in de omgeving van Sittard Geleen. Het accesspoint is de draadloze server die de gegevens via het bedrade UTP netwerk krijgt en deze middels een antenne verzendt. Dit verzenden gaat via radio golven, de wifi technologie.Met een computer of lapotp waarin een draadloze wifi netwerkkaart is geïnstalleerd kunnen deze signalen worden opgevangen en kunt u verbinden met het netwerk. Een access point is geen router en deelt geen IP adressen uit. Er zijn wel draadloze routers, dit is een router met ingebouwd access point.

  Hendriks-elektroservice acces-point levert een maximale doorvoersnelheid van 300Mbps (2,4GHz).
  Eigenschappen access point

  300/ 1167 Mbps WiFi op 2,4/5 GHz via 802.11n
  Access point voor muur of plafond montage
  Montagebeugels en PoE voeding bijgeleverd
  Geïntegreerde 3 dBi antenne en 1 x 100 Mbps LAN
  Controller software voor extra functies en centraal beheer

  Professioneel access point

  Professionele access point met snelheden tot 300Mbps op de 2,4 GHz band. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de 802.11n WiFi-standaard, waardoor vrijwel alle mobiele devices kunnen verbinden met dit access point. Dit apparaat beschikt over een 100Mbps LAN-poort en een geïntegreerde 3 dBi antenne.

  Access point voor plafond montage
  Type 2 access point heeft het beste resultaat wanneer u deze aan het plafond of muur monteert. Het access point kan via controller software worden beheerd en geïnstalleerd. Voor kantoor en bedrijven of  grotere woonhuizen.

  Gratis beheersoftware
  De controller software geeft u de mogelijkheid om het access point te beheren en bijvoorbeeld een eigen captive portal te ontwikkelen. Zo kunt u vrij snel een eigen login portal maken in HTML of via PHP (via extern portal) met uw bedrijfslogo en eigen huisstijl. De software detecteert het access point in uw netwerk.

  Onderhoud Wifi-omgeving Sittard Geleen

  In een bedrijf met meer dan drie werknemers kan de Wifi-verbinding al snel instabiel worden. Dat kan meerder oorzaken hebben, zoals overbelasting, verkeerde instellingen of een vastgelopen computer. De Wifi Specialist kan dit soort problemen voorkomen door met een afgesproken regelmaat, tegen een afgesproken tarief uw Wifi-infrastructuur te komen controleren en optimaliseren.

  Verzorgen wij de wifi voor uw bedrijf of park:Dan bieden we mogelijkheden dat we zorgen dat uw Wifi online blijft door onze speciale service. (denk hierbij aan grotere wifi hotspots terrein wifi signaal of vakantiepark die in bepaalde periodes van het jaar maximaal gebruikt worden).

  Kent u ook de pijn van wifi?

  De ene keer werkt het wel, de andere keer niet. Dan is de snelheid goed, even later is het niet meer vooruit te branden. Wilt u afrekenen met deze problemen en wilt u ook beschikken over een veilig, goed en stabiel wifi netwerk, dan zijn wij uw partner. Als wifi specialist kunnen wij uw kantoor of bedrijfsterrein inmeten en u adviseren voor een goed werkende wifi oplossing. Onderhoud Wifi-omgeving is Hendriks! En met professionele oplossingen bieden we ongekende mogelijkheden voor een volledig beheerde wifi-omgeving: optimale werking in combinatie met grote veiligheid.

Bel nu: 06 27 27 33 65