• Groepenkast

 • Uitbreiden groepenkast in Roermond

  Wilt u nieuwe apparaten in uw woning installeren die veel stroom vragen? Kijk dan eerst of de groep waar u deze apparaten op wilt aansluiten dit aan kan. Weet u niet zeker of u een goede keuze maakt? Neem dan contact op met een elektricien. In Roermond en in de omgeving van Roermond maar is Elektricien Hendriks elektroservice u graag van dienst als u uw groepenkast wilt uitbreiden. Onze ervaren vakmannen weten precies hoe het uitbreiden van een groepenkast in zijn werk gaat. Neem het zekere voor het onzekere en schakel een elektricien in als er werkzaamheden aan uw groepenkast verricht moeten worden.

  Bel 0627273365

  Onderhoud van uw groepenkast

  Niet alleen voor het uitbreiden van uw groepenkast schakelt u ons in. Ook als u een specialist zoekt voor het onderhouden van uw groepenkast zit u bij ons goed. Woont u in Roermond of in de omgeving van Roermond? Dan komen wij graag bij u langs om uw groepenkast te inspecteren op mankementen. Onze elektriciens controleren of alle groepen nog naar behoren werken. Als we een mankement tegenkomen of een ander probleem, dat in de toekomst voor extra kosten kan gaan zorgen, herstellen wij het direct voor u.

  Voordelen en installatie

  Waarom zou u een groepenkast laten installeren als uw oude stoppenkast nog prima fungeert? Een vernieuwde groepenkast heeft een aantal voordelen:

  U hoeft na een stroomstoring geen porseleinen zekeringen te vervangen
  De afmeting is compact
  Hij heeft een hoofdschakelaar en automatische zekeringen
  Er wordt minder bedrading gebruikt
  De kans op storingen is kleiner
  Laat de installatie altijd over aan een elektricien. Wij hebben in Roermond experts in dienst die uw meterkast op de juiste manier installeren en daarna ook zorgen voor het onderhoud. Wij verzekeren u van een goed werkende installatie. Wilt u een vakman inschakelen voor het plaatsen van uw stoppenkast of bent u in Roermond op zoek naar een expert die inspecties kan uitvoeren? Neem dan telefonisch of via het contactformulier contact met ons op.

  groepenkast uitbreiden Roermond

Bel nu: 06 27 27 33 65