• Elektricien Roermond

 • Elektricien in Roermond

  Bel elektricien Hendriks Roermond op 0627273365.

  Wij zijn uw erkende installateur met jarenlange ervaring. Wij houden ons op een verantwoorde manier bezig met elektriciteitswerken in de woningbouw en industriële sector. Ons dienstenpakket is zeer uitgebreid. Onze experts hebben zich allen gespecialiseerd in de elektrotechniek. Daarnaast zorgen wij ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van elektra. Op deze manier kunnen wij onze klanten ons vakmanschap blijven garanderen. Of het nu gaat om leveren, installeren, repareren of onderhouden. Bij ons bent u altijd verzekerd van kwalitatief goed werk. In de regio Roermond kunt u op onze elektriciens rekenen.

  Bel uw elektricien in regio Roermond Roermond op 0627273365.

  Woont u in Roermond of in de omgeving van Roermond en heeft u een elektrische klus die u wilt laten uitvoeren? Het doortrekken van uw bedrading of het verplaatsen van een lichtpunt? Dergelijke klussen kunt u het best uit handen geven aan een professional op het gebied van elektriciteit. Hendriks elektroservice is uw ervaren elektricien. We nemen u het werken met elektra graag uit handen. En heeft u een stroomstoring? Ook dan staan onze professionals voor u klaar! In spoedgevallen zijn we zelfs 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Zo bent u verzekerd van een vlugge oplossing.

  24-uurs service.

  Diensten van uw elektricien
  Als particulier kunt u een elektricien inschakelen voor vragen over of werkzaamheden aan uw groepenkast en voor het vervangen of verplaatsen van bedrading, stopcontacten en lichtpunten. Ook bedrijven kunnen ons inschakelen voor deze klussen, en tevens voor het uitvoeren van grotere projecten. Voor werkzaamheden van professionele kwaliteit bent u bij onze vakmannen aan het juiste adres. Wij helpen u graag! Onze werknemers zijn goed geschoold en gecertificeerd. Dankzij jarenlange ervaring kan uw elektricien altijd aan uw verwachtingen voldoen. Wat uw opdracht ook is, groot of klein: onze elektricien staat in Roermond en omgeving Roermond altijd voor u paraat.

  Contactformulier

Bel nu: 06 27 27 33 65