• Spoedservice

 • 24-uurs spoedservice van uw elektricien Roermond

  Plotseling zonder stroom zitten kan erg vervelend zijn. Ook een elektrische storing met huishoudelijke apparaten kunnen gevaarlijke situaties met zich meebrengen. Zeker als u zelf niet goed thuis bent in de elektrotechniek. Hendriks Elektroservice heeft daarom een groot aantal erkende elektriciens in dienst om zo 24 uur per dag en 7 dagen per week een storingsdienst aan te kunnen bieden in regio Sittard Geleen.

  Of het nu gaat om het repareren van een groepenkast stoppenkast, spoed aansluiting elektriciteit, of het herstellen van een stroomstoring. In Sittard Geleen en in de omgeving van Sittard Geleen staan de ervaren elektriciens van Elektricien Hendriks Elektroservice dag en nacht voor u klaar. Neem telefonisch contact met ons op als u gebruik wilt maken van onze spoedservice. Wij zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk een elektricien bij u langs komt om de schade te herstellen. Wacht nooit te lang met het inschakelen van een elektricien, omdat de schade anders alleen maar kan escaleren.

  Stroom storing bel direct!

  Bel 0627273365, geef aan wat uw probleem is en maak direct gebruik van onze uitgebreide spoedservice in Sittard Geleen en de omgeving van Sittard Geleen! U kunt op ons rekenen.

  Spoed elektricien omgeving van Roermond

  Alleen voor groepenkast en vervangen van complete groepenkast. Het beste kun u via email service vragen voor dag erna.

  Wanneer u gebruik heeft gemaakt van onze spoedservice kunt u achteraf ook rekenen op tips en adviezen. Voorkomen is tenslotte altijd beter dan genezen. Onze elektriciens weten precies wat u wel of niet kunt doen om bepaalde problemen met uw elektra te voorkomen. Is de elektricien al vertrokken, maar heeft u nog vragen? Ook dan zijn wij u graag van dienst. De tevredenheid van de klanten is voor ons van groot belang.

Bel nu: 06 27 27 33 65